Δεινός σκόρερ στα νιάτα του. Πέρασε για λίγο κι από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννόπουλο. Ο πρώην “μπόμπερ” βρίσκει την ΑΕΚ απέναντί του, σήμερα, ως τεχνικός του Δούκα.

Συναισθηματικές περισσότερο, αγωνιστικές λιγότερο οι δηλώσεις του στην “ΩΡΑ των σπορ”, όπου μεταξύ άλλων τόνισε:  “Έχουμε μάθει αλλιώς να βλέπουμε την ΑΕΚ. Εννοώ (να τη βλέπουμε) να πρωταγωνιστεί σε άλλες κατηγορίες. Δεν εννοώ Α2 και Β΄ Εθνική βέβαια. Εννοώ Α1 και Ευρωλίγκα“.

Και συμπλήρωσε: “Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο γι’ αυτό. Στεναχωριέται κανείς, που βλέπει την ομάδα σ’ αυτή την κατηγορία –έχει, δεν έχει παίξει στην ΑΕΚ- εμείς είμαστε όμως επαγγελματίες και κοιτάμε την ομάδα μας. Είναι διαφορετικοί οι στόχοι των ομάδων. Η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε μια ομάδα που βασικός μας στόχος είναι να προωθήσουμε τα νέα παιδιά, γι’ αυτό προσπαθούμε να βρισκόμαστε στην κατηγορία ώστε να τους δίνουμε κίνητρο να έρχονται σ’ εμάς να παίζουν. Σίγουρα η απουσία του Γιάννη (Γιαννούλη) μας επηρεάζει αλλά είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά. Μακάρι να τον είχαμε”.