Στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλείου μετά από διάλειμμα… ολίγων ημερών επιστρέφει ο Βασίλης Ράλλης. Ο νεαρός τεχνικός δεν έμεινε για πολύ καιρό μακριά από την αγαπημένη του ομάδα καθώς μετά την επισημοποίηση της συμμετοχής των Κρητικών στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής δέχθηκε κρούση από τους ανθρώπους του συλλόγου να επιστρέψει στο πόστο του.

Ο ίδιος μιλώντας στο basketblog.gr ήταν λακωνικός: “Πιστεύω ότι και οι δύο πλευρές καταλάβαμε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να έχουν γίνει. Όλοι θέλουμε το καλό του συλλόγου. Στόχος μας τη νέα σεζόν είναι να παλέψουμε και να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα που υπάρχουν στις ακαδημίες”.

Η επιστροφή του 35χρονου τεχνικού, όμως, δεν συνεπάγεται πως θα συνεργαστεί και πάλι με τον Γιώργο Μπιτζάνη. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του στην ανδρική ομάδα καθώς το γεγονός ότι θα είναι ο προπονητής των παιδικοεφηβικών τμημάτων του Ηρακλείου σε συνδυασμό με την βαρύνουσα σημασία που θα συνεχίσουν να δίνουν οι “μπλε” στις συγκεκριμένες ηλικίες καθιστούν δύσκολη την ενασχόλησή του και με το ανδρικό τμήμα.