Το τέλος στη συνεργασία της Ένωσης Ιλίου με τον Δημήτρη Γιανναλέτσο μπήκε και τυπικά στις αρχές της εβδομάδας, οπότε και ο έμπειρος σέντερ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Πειραιώς. Ο 27χρονος σέντερ αποχαιρέτησε μέσω του basketblog.gr την Ένωση Ιλίου τονίζοντας πως “ήταν μία αξέχαστη σεζόν”.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Φώτη Καρακώστα και τον βοηθό του, Ηλία Στρατικόπουλο, για την άριστη συνεργασία που είχαμε την περσινή σεζόν εντός και εκτός γηπέδου. Πέρα από καλοί προπονητές, πάνω απ όλα είναι ντόμπροι και “καθαροί” άνθρωποι, γι αυτό είμαστε και θα παραμείνουμε φίλοι.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλους μα όλους τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές που ζήσαμε την χρονιά που μας πέρασε. Ήταν μία αξέχαστη σεζόν“, δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον πρόεδρο της ομάδας του Ιλίου:

“Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον πρόεδρο της ομάδας για όλη του την βοήθεια αφού, παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες δεν του επέτρεψαν να είναι όσο τυπικός ήθελε, μου έδειξε πόσο με εκτιμά και με σέβεται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ελπίζω αυτή η παρέα κάποια στιγμή να ξαναβρεθεί εντός παρκέ. Εύχομαι και την επόμενη χρονιά με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς να γευτώ παρόμοιες επιτυχίες”.