Στον απόηχο της κατάκτησης του τίτλου και των πανηγυρισμών κινούνται όλα στο Ψυχικό. Οι “κυανοκίτρινοι” έδωσαν σάρκα και οστά στο όνειρο της απευθείας ανόδου στην Α2 κατηγορία και, πλέον, περνούν τις πρώτες ημέρες… χαλάρωσης μετά από μία πολύ δύσκολη και κουραστική σεζόν.

Ο κόουτς Γιώργος Ρεμεντέλας μίλησε στο basketblog.gr και δίνοντας έναν χαρακτηρισμό στη φετινή σεζόν τόνισε πως πρόκειται για “μαγεία! Είναι η ωραιότερη σεζόν που έχω περάσει ποτέ. Με έχει γεμίσει πολλή χαρά. Καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν βλέπαμε την ώρα να πάμε στην προπόνηση κάθε μέρα. Ο ένας δεν χόρταινε να βρίσκεται δίπλα στον άλλον”, και συνέχισε αφιερώνοντας την κατάκτηση του τίτλου στον ιδρυτή και πρόεδρο του Ψυχικού που “έφυγε” πριν από μερικές εβδομάδες:

“Σίγουρα η άνοδος αυτή αφιερώνεται από καρδιάς στον κ. Δημήτρη Χουλιαράκη, τον πρόεδρο και ιδρυτή μας, με τον οποίο δεν κρύβω ότι τα τελευταία χρόνια είχαμε αναπτύξει και μία προσωπική σχέση. Μέσα από τη συνεργασία προέκυψε μία βαθιά ανθρώπινη σκέψη. Επίσης, την αφιερώνω σε όλους όσους έβαλαν ένα λιθαράκι στην πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια”.

Από την πλευρά του, ο σέντερ Μάρκος Κορίζης τόνισε πως “είναι σημαντικό το ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τα πάντα για να βαδίζουν οι ομάδες σε ασφαλή μονοπάτια, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Και το Ψυχικό είναι μία από αυτές. Μακάρι να αυξηθούν οι ομάδες σαν το Ψυχικό που πηγαίνουν μπροστά και να προοδεύουν, και να εκλίψουν αυτές αντιμετωπίζουν προβλήματα πάσης φύσεως”, ενώ κατέληξε αναφερόμενος στο… μυστικό της ανόδου: “Αν μπορούσα να το διατυπώσω με μία πρόταση τότε θα ήταν μία μεγάλη πρόταση που θα συμπεριελάμβανε τα ονόματα όλων των συμπαικτών μου“.