Ο πρύτανης του ΑΠΘ αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας στα μαθήματα της σχολής ΤΕΦΑΑ Σερρών και υποχρεωτική καραντίνα για 14 ημέρες, τόσο σε φοιτητές, όσο και σε διδάσκονες, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Ωστόσο, αυτό επηρεάζει τις ομάδες του Πανσερραϊκού και των Ικάρων Σερρών. Πιο συγκεκριμένα, και τα δυο σωματεία διαθέτουν προπονητές, οι οποίοι διδάσκουν εκεί και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην βρεθούν στις ομάδες τους.

Για αυτό το λόγο, οι δυο σύλλογοι ζήτησαν αναβολή των αγώνων τόσο της Ανδρικής, όσο και της γυναικείας τους ομάδας για δυο εβδομάδες και μέλλει να δούμε τι έπεται στη συνέχεια.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

«Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός ακολουθεί αυστηρά τις οδηγίες των φορέων κατά του covid-19.

Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ενημερώνει με υπευθυνότητα, τα μέλη όλων τμημάτων του και την αθλητική κοινότητα της πόλης μας, ότι η λειτουργία του συλλόγου, εναρμονίζεται πλήρως, με τις νέες έκτακτες οδηγίες της Δημοτικής αρχής και της Περιφερειακής Ενότητας, σχετικά με την προστασία και την διασπορά του κορονοϊού covid-19.

Σχετικά με την απόφαση του Πρύτανη του ΑΠΘ για την αναστολή λειτουργίας των δια ζώσης μαθημάτων του τμήματος των ΤΕΦΑΑ Σερρών και την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, για όλους τους φοιτητές και τους διδάσκοντες, που συμμετέχουν στα μαθήματα.

Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας, προπονητές και αθλητές, που ανήκουν στο πανεπιστημιακό ίδρυμα της περιοχής μας, να ακολουθήσουν αυστηρά την συγκεκριμένη οδηγία.»