Μια πολύ σημαντική προσθήκη έκανε στο ρόστερ του ο Αίας Ευόσμου. Η ομάδα της Βορείου τα βρήκε σε όλα με τον Λευτέρη Γαλανίδη και ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του πολύπειρο παίκτη.

Ο Γαλανίδης έπαιζε στο Ανατόλια. Ήταν ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας. Με το Ανατόλια γεύτηκε μεγάλες χαρές, καθώς βρέθηκε με την ομάδα από την Γ΄ Εθνική στην Α2. Ο Γαλανίδης πέρασε συνολικά 8 χρόνια στο Ανατόλια.

Τα προβλήματα όμως, που είχε το Ανατόλια (αποφάσισε να αποσυρθεί από την Α2 και να παίξει στην Γ’ Εθνική) έκαναν τον Γαλανίδη και τον σύλλογο να πάρουν πλέον χωριστούς δρόμους. Ο Αίας Ευόσμου είχε στο μάτι τον 33χρονο γκαρντ, τα βρήκε μαζί του σε όλα και έτσι ο Γαλανίδης υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα και θα φοράει τη φανέλα του Αίαντα στη νέα αγωνιστική περίοδο στην Β’ Εθνική.

Ο Αίας καλωσόρισε τον Γαλανίδη, ενώ τόνισε ότι ο παίκτης αγωνιζόταν στο Ανατόλια, αποτελώντας τον πιο κομβικό παίκτη μέχρι την Α2 κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αίαντα Ευόσμου για την απόκτηση του Λευτέρη Γαλανίδη:

«Στον Αία ο “μπομπέρ” Γαλανίδης!
Ο Αίας Ευόσμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο Λευτέρη Γαλανίδη.
Ο 33χρονος γκαρντ αγωνιζόταν τις περασμένες χρονιές με τη φανέλα του Ανατόλια, αποτελώντας τον πιο κομβικό παίκτη μέχρι την Α2 κατηγορία.
Λευτέρη, καλωσήρθες στην ομάδα μας!»

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΑΛΑΝΙΔΗ