Άλλη μία ποιοτική προσθήκη στη φροντ λάιν έκανε ο Αίολος Αγυιάς ενόψει της παρθενικής συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο. Ο λόγος για τον Βασίλη Νιφόρα, τον 31χρονο φόργουορντ/σέντερ (1991, 2.02) που έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στο ΝΕΟΛ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκομαι στον Αίολο Αγυιάς. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και όμορφο μπάσκετ και να πετύχουμε τους στόχους μας. Προσωπικά, χαίρομαι ιδιαίτερα που επιστρέφω στην πόλη μου για να παίξω μπάσκετ για έναν σοβαρό και οργανωμένο σύλλογο όπως είναι ο Αίολος Αγυιάς. Ανυπομονώ να πιάσουμε δουλειά», τόνισε ο Νιφόρας, που είχε 241 πόντους σε 24 αγώνες τη σεζόν 2021-22 με την ομάδα του Ληξουρίου στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Την Κυριακή (24/7) προηγήθηκε η απόκτηση του Φώτη Παπαφωτίου από τον Αίολο, ο οποίος έχει ανακοινώσει ακόμα τους Δημήτρη Λυμπέρη, Ηλία Χριστόπουλο και Γιώργο Μπαλή.

Η ανακοίνωση του Αίολου Αγυιάς:

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Νιφόρα και τον καλωσορίζει στη μεγάλη «οικογένεια» του.

Ο Β. Νιφόρας είναι 31 ετών και έχει ύψος 2.03μ., ενώ μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της φροντ-λάιν. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Εσπερο ΑΟΠΑ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Απόλλωνα, Γλαύκο, ΚΑΟΚ και Ληξούρι, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τη Β΄ Εθνική κατηγορία. Φυσικά έχει παίξει και σε Γ΄ Εθνική, Α2 Εθνική και Basket League».