Η… παλιοσειρά του Αίολου Αγυιάς παραμένει στη βάση της. Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος (1981, 2.01μ.) ανανέωσε για ακόμα μία χρονιά και θα ενισχύσει τον Αίολο και στη Β’ Εθνική, όπου θα επιστρέψει έπειτα από τρία χρόνια και συγκεκριμένα μετά τη σεζόν 2018-19, όταν είχε παίξει με τον Γλαύκο.

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Αίολο Αγυιάς για 3η σερί χρονιά. Ηταν κάτι που το θέλαμε πολύ και οι δυο πλευρές», δήλωσε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης ο έμπειρος σέντερ. «Το κλίμα στον Αίολο Αγυιάς είναι εξαιρετικό. Πρόκειται για ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω από όλα και να επιτύχουμε τους στόχους μας στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής».

Η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου συνεχίζει με ταχείς ρυθμούς την ενίσχυσή της ενόψει της παρθενικής χρονιάς της στη Β’ Εθνική, καθώς πέρα από τον Μαναβόπουλο, έχουν παραμείνει ακόμα και οι Θανόπουλος, Γοργότσης, Γιαννικόπουλος και Χατζόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σωκράτη Μαναβόπουλο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου για 3η συνεχόμενη σεζόν, αυτήν τη φορά στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ.

Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος αγωνίζεται στη θέση σέντερ, είναι 41 ετών, έχει ύψος 2μ. και στο παρελθόν έχει παίξει στα μέρη μας σε Προμηθέα (με ανόδους στις εθνικές κατηγορίες), Γλαύκο, Παναχαϊκή, Σφήκα Αμαλιάδας και Κεραυνό Αιγίου».