Ο Αίολος Τρικάλων ολοκλήρωσε την πορεία του. Ο Αίολος-Γόμφοι μόλις “γεννήθηκε” και είναι ο σύλλογος που θα αντικαταστήσει τους Τρικαλινούς στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στον 3ο όμιλο.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο θεσσαλικός σύλλογος ανακοίνωσε τις πρώτες δυο κινήσεις της, κρατώντας από τον περσινό Αίολο τον Σεραφείμ Θέο και τον Αλέξανδρο Κολότσιο. Αμφότεροι ήταν βασικά στελέχη στον περσινό, φιλόδοξο Αίολο και αναμένεται να έχουν εξίσου σημαντικό ρόλο στη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε από τη συνένωση του τρικαλινού συλλόγου με τον ΓΣ Γόμφων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αίολος – Γόμφοι ξεκίνησαν την ενίσχυση της ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ με δυο σημαντικές ανανεώσεις.

Ο Αίολος – Γόμφοι ανακοινώνει την συνεργασίας με τον αθλητή Σεραφείμ Θέο.

Ο έμπειρος φόργουρντ είναι γεννημένος στις 13 Απριλίου του 1984 παίζει στις θεσεις 4-5 και έχει υψος 2.02,την σεζόν 2001-02 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε την Ευρωλίγκα υπήρξε διεθνής με τις εθνικές Παίδων και Εφήβων, ενώ έχει αγωνιστεί με τις παρακάτω ομαδες :ΔΑΣΑΛ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ,ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ,ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ,ΑΣ ΔΟΥΚΑ,ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Ο Αίολος – Γόμφοι ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κολότσιο ένα τρικαλινό παιδί με ταλέντο που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ευχόμαστε στους δυο αθλητές πάνω απ’ όλα υγεία».