Χωρίς τον Θοδωρή Πανάρα στο προπονητικό επιτελείο του θα συνεχίσει την προετοιμασία για τη νέα χρονιά στη Β’ Εθνική ο Αίολος/Γόμφοι. Ο τέως πρώτος προπονητής του ΓΣ Γόμφων και ασίσταντ κόουτς της νεοσύστατης θεσσαλικής ομάδας ανακοίνωσε την παραίτησή του για «προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους».

«Θα ήθελα να κάνω γνωστό ότι παραιτούμε από βοηθός προπονητής του Αίολου – Γόμφοι Τρικάλων. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και επαγγελματικοί. Φεύγω ως ένας καλός φίλος, θέλοντας να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή Χάρη Φόρο και τους υπόλοιπους συνεργάτες. Αλλά και για τους παίκτες για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα. Δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Καλή επιτυχία στους στόχους που έχουν μπει στον σύλλογο», είπε στη σχετική δήλωση που έκανε ο Πανάρας.

«Η διοίκηση του Αίολου – Γόμφοι Τρικάλων ευχαριστεί τον μέχρι σήμερα βοηθό προπονητή Ντόρη Πανάρα για την συνεργασία που είχαμε», ανέφερε από τη μεριά του ο Αίολος/Γόμφοι στην ανακοίνωσή του. «Σεβόμαστε τους προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση του και είμαστε σίγουρο ότι οι δρόμοι μας στο μέλλον θα ανταμώσουν ξανά. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι κάτι και προσωπική και οικογενειακή υγεία».