Μετά τους Ίκαρους Τρικάλων, τον Έσπερο Λαμίας και τη Νίκη Βόλου, άλλη μία ομάδα από τον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, ο Αίολος Τρικάλων, ζήτησε από την Πολιτεία, την ΕΟΚ και τους λοιμωξιολόγους να δώσουν το ΟΚ, ώστε να επαναρχίσουν τα εθνικά πρωταθλήματα.

«Περιμένουμε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν ουσιαστικά βήματα για να βρεθούν οι ομάδες στα αγωνιστικά παρκέ», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της τρικαλινής ομάδας, η οποία μετρούσε δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής μέχρι να διακοπεί το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Αίολου Τρικάλων:

«Αίολος Τρικάλων: Έναρξη των πρωταθλημάτων με κανόνες προστασίας από τον covid-19.

Ο Αίολος Τρικάλων ζητάει από τους αρμόδιους φορείς. Ε.Ο.Κ., Πολιτεία και την Επιτροπή των Ειδικών για την πανδημία να παρθούν οι πρωτοβουλίες εκείνες που θα οδηγήσουν στην άμεση έναρξη όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, όλων των τμημάτων, όλων των κατηγοριών, στα πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών, αλλά και των τμημάτων υποδομής.

Η επιστροφή στην δράση γνωρίζουμε πως πρέπει αν γίνει με κανόνες που επιβάλλονται για την προστασία από τον covid-19, ώστε αθλητές και όσοι έχουν σχέση με τις ομάδες να νιώθουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα κινδυνέψει η υγεία τους.

Η επιστροφή στην αθλητική δράση, σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές μπορεί να αποτελέσει μια ψυχολογική κίνηση για όλη την κοινωνία. Περιμένουμε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν ουσιαστικά βήματα για να βρεθούν οι ομάδες στα αγωνιστικά παρκέ.

Το Δ.Σ. του Αίολου Τρικάλων».