Ο Πανελευσινιακός πήρε μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του με 53-52 επί της ΑΕΝΚ και ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β Εθνικής Νότου. Ένας από τους κορυφαίους των «σταχυοφόρων» ήταν η… σημαία της ομάδας, ο Δήμος Αβραμίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 11 πόντους και 1 τρίποντο.

Ο έμπειρος γκαρντ που έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με την Ελευσίνα, καθώς ήταν στην ομάδα από την εποχή που εκείνη ανέβηκε στην Α1, μίλησε στο Basketblog μετά το τέλος της αναμέτρησης για το πώς πήρε το ροζ φύλλο αγώνα η ομάδα του και για αρκετά ακόμα.

Δείτε τις δηλώσεις του Δήμου Αβραμίδη στο Basketblog:

«Πήραμε μια πολύ δύσκολη νίκη που την θέλαμε πολύ με μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα! Στην αρχή ξεφύγαμε στο παιχνίδι με 12 πόντους αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά επέστρεψε. Παρόλα αυτά στο τέλος καταφέραμε στις λεπτομέρειες να πάρουμε το παιχνίδι!»

Για το επίπεδο της κατηγορίας είπε: «Το επίπεδο της κατηγορίας φέτος είναι πολύ υψηλό και ανταγωνιστικό με όλες τις ομάδες να μπορούν να χάσουν από όλες».

Αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται στην Ελευσίνα ανέφερε: «Η ομάδα μας κάνει από πέρυσι μια προσπάθεια ανασυγκρότησης από την στιγμή που έπεσε από την Α1 με ένα μοντέλο νέων παιδιών καθώς και δημιουργία ταλέντων από την Ακαδημία της».

Τέλος για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του δήλωσε: «Η πορεία μας φέτος είναι πολύ καλή πιστεύω αν και νομίζω ότι μπορούσαμε να είχαμε 2 με 3 νίκες ακόμα, αλλά δεν πειράζει συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».