Την Κυριακή (24/10) η ΝΕ Μεγαρίδας απέδρασε με το “διπλό” από το κλειστό του Ζωγράφου, όπου κατέβαλε τον ΕΦΑΟΖ με 88-79 για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν μάλιστα μία… παλιοσειρά της ΝΕΜ, ο Νίκος Αγγελόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με την ομάδα των Μεγάρων κατέγραψε και τριπλ-νταμπλ στη στατιστική, έχοντας 20 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

«Από τη μία πρέπει να προβληματιστούν τα νεαρά παιδιά, που σε αυτή την ηλικία παίζουμε ακόμα. Κανονικά θα έπρεπε να μας έχουν διώξει. Από την άλλη, μου έδωσαν λίγο παραπάνω την μπάλα στα χέρια μου, ώστε να δημιουργήσω, να σκοράρω. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας, αυτό με ενδιαφέρει», δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο 37χρονος πάουερ φόργουορντ.

Για το παιχνίδι μίλησε στην κάμερα του sportshero.gr και ο προπονητής της ΝΕΜ, Γιώργος Μάνταλος, δίνοντας τα εύσημα τόσο στους “παλιούς” Αγγελόπουλο, Καλλινικίδη, όσο και στον ΕΦΑΟΖ

«Είναι εξαιρετικά σημαντική νίκη, διότι επιτεύχθηκε επί μίας πολύ καλής ομάδας. Τα παιδιά του ΕΦΑΟΖ έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, είδαμε μία ομάδα αναπτυξιακή, με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, που παίζει up tempo. Νομίζω ότι εκεί που κρίθηκε το παιχνίδι, τα δικά μας 2-3 έμπειρα παιδιά μπόρεσαν και έδωσαν μία πινελιά. Ο Αγγελόπουλος έχει κάνει τριπλ-νταμπλ και ο Καλλινικίδης έκανε νταμπλ-νταμπλ σήμερα», τόνισε ο προπονητής της Μεγαρίδας.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσαν μετά το χθεσινό παιχνίδι οι Νίκος Αγγελόπουλος, Γιώργος Μάνταλος: