Ο ΑΟΚ Χανιά πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό σήμερα στο κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού.

Η ομάδα της Κρήτης θα παλέψει για μία αξιόλογη πορεία στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και το παρόν έδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Ξυλάκης, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε μια οικογένεια και θα το διαπιστώσετε και εσείς όπως και τα παιδιά που είναι μαζί μας από την περσινή χρονιά. Όλα θα πάνε καλά η ομάδα έχει φιλοδοξίες, ελπίζω να είμαστε υγιείς,

θα προσαρμοστούμε και με τα δεδομένα της πανδημίας, τυχαίνει να είμαι γιατρός όποτε θα είμαι κοντά σε ότι χρειαστεί στο συγκεκριμένο θέμα. Όλα θα πάνε καλά καλώς ήρθατε καλό ξεκίνημα και να κυλήσει η χρονιά χωρίς τραυματισμούς.»

Παράλληλα μίλησε ο Ανδρέας Κεσαπίδης, με τον τεχνικό του ΑΟΚ να παρουσιάζει τους συνεργάτες του στο ρόστερ, το οποίο πιστεύει ιδιαίτερα, όπως τόνισε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Πρωτοστατούντος του Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού Λιονάκη και παρουσία του Εφημέριου πρωτ. Νικόλαου Νερατζάκη του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Παρηγοριάς, πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγιασμού για τη νέα χρονιά της ομάδας του ΑΟΚ Χανιά στο κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού.

Τους παίκτες, παρουσία μελών της διοίκησης, καλωσόρισε ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Ξυλάκης.

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε και ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος ο οποίος και αυτός ευχήθηκε να υπάρχει υγεία ενώ τόνισε ιδιαίτερα πως άπαντες (διοίκηση-τεχνικό επιτελείο) θα είναι στο πλευρό των παικτών ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην σημασία του να είναι η ομάδα μια οικογένεια διότι μόνο έτσι θα καταφέρει πράγματα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κόουτς της ομάδας ο Ανδρέας Κεσαπίδης ο οποίος παρουσίασε τους συνεργάτες τους αλλά και τον τρόπο λειτουργίας-σχέσης με τους παίκτες. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην περσινή χρονιά η οποία σταμάτησε κάπως «άκομψα» και δεν την χάρηκαν όπως έπρεπε στον σύλλογο οπότε αυτή τη προσπάθεια θα την συνεχίσει η ομάδα φέτος. Παράλληλα μίλησε και για την φετινή χρονιά λέγοντας ότι πιστεύει πολύ στο συγκεκριμένο ρόστερ το οποίο φτιάχτηκε με βάση ένα συγκεκριμένο «πρότζεκτ» και όχι από ανάγκη. Η συγκεκριμένη σύνθεση δεν «έτυχε» αντιθέτως ήταν επιλογές του προπονητικού επιτελείου και η ομάδα πάλεψε για να είστε εδώ σήμερα ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του συλλόγου Ανδρέας Κεσαπίδης.

Επίσης ξεκαθάρισε σε όλους ότι θα υπάρξει προπόνηση και πίεση και όποιος το θέλει και το αντέξει δεν έχει να φοβάται τίποτα. Στη συνέχεια ανέφερε και τους δυο τύπους ανθρώπων που θα έχουν πρόβλημα και αυτοί είναι οι τεμπέληδες και όσοι βάζουν το προσωπικό όφελος πάνω από την ομάδα όποιος και αν είναι αυτός.

Τέλος διενεργήθηκαν rapid test για όσους βρέθηκαν στην πρώτη συνάντηση από τον Πρόεδρο ο οποίος όπως αναφέραμε έχει και την ιδιότητα του Ιατρού του κ. Μιχάλη Ξυλάκη.

Κλείνοντας την ενημέρωση η Διοίκηση του ΑΟΚ Χανιά ευχαριστεί τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό όπως επίσης και τον εφημέριο πρωτ. Νικόλαο Νερατζάκη του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Παρηγοριάς για την τέλεση του αγιασμού της ομάδας.»