Παρελθόν αποτελεί για το Αγρίνιο ο Διονύσης Καπινιάρης. Η ομάδα ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον παίκτη. Ο Καπινιάρης έκανε μια πολύ καλή σεζόν πέρσι με το Αγρίνιο. Η ομάδα όμως, αποφάσισε ότι εκείνη και ο παίκτης πρέπει να πάρουν χωριστούς δρόμους και έτσι οι δυο πλευρές προχώρησαν στο διαζύγιο.

Ο σύλλογος τόνιζε για τον παίκτη στη ανακοίνωσή του ότι ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία του Αγρινίου στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής που τελείωσε και διακρίθηκε και για το ήθος και για τη μαχητικότητά του στα παρκέ.
Το Αγρίνο δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Διονύση Καπινιάρη για όσα προσέφερε στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια τόσο στην καριέρα του όσο και στην προσωπική του ζωή.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγρινίου για την αποδέσμευση του Διονύση Καπινιάρη:

“Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με το Διονύση Καπινιάρη.
Ο Καπινιάρης ήταν πέρσι από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και διακρίθηκε για το ήθος και τη μαχητικότητά του.
Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στην καριέρα του όσο και στην προσωπική του ζωή”.