Το Αγρίνιο είναι μια από τις ομάδες που δεν έχουν το μυαλό τους μόνο στο σήμερα. Σκέφτονται και το αύριο και το μέλλον και προετοιμάζουν την επόμενη μέρα του συλλόγου μέσα από τα τμήματα υποδομής, αλλά και μέσα από τους νεαρούς παίκτες που παίζουν στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα ένα από τα νέα αστέρια του Αγρινίου, ο Άρης Ψαράς, κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 13 έως τις 21 Ιουλίου.

Το Αγρίνιο τόνισε ότι η κλήση του νεαρού power forward στην Εθνική U20 αποτελεί τιμή και επιβράβευση για την ομάδα, ενώ θύμισε ότι άλλος ένας παίκτης που κλήθηκε τώρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο Θοδωρής Κυριλής, έπαιζε πέρσι στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Αγρινίου για την κλήση του Άρη Ψαρά:

«Στην επιλογή της Εθνικής Νέων Ανδρών ο Άρης Ψαράς

Στην επιλογή της Εθνικής Νέων Ανδρών βρίσκεται ο παίκτης της ομάδας μας Άρης Ψαράς.

Από την ερχόμενη εβδομάδα ο power forward της ομάδας μας θα συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 13 έως τις 21 Ιουλίου.

Στην Εθνική Νέων Ανδρών κλήθηκε και ο παίκτης της ομάδας μας την περσινή αγωνιστική περίοδο Θοδωρής Κυριλής.

Η κλήση του Άρη Ψαρά στην Εθνική μας ομάδα αποτελεί μεγάλη τιμή και για την ομάδα μας και επιβράβευση για τη δουλειά που γίνεται».