Η ΑΕΝΚ σκοπεύει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Μετά την ανανέωση του Φίλιππου Μοσχοβίτη και των Μακρυγιάννη, Κουκάκη, η Νέα Κηφισιά ανανέωσε σήμερα (3/7) και το συμβόλαιο του πρώτου σκόρερ της, του Ανδρέα Χατζηνικόλα.

Πριν από τον Χατζηνικόλα, η ομάδα των βορείων προαστίων είχε φροντίσει μάλιστα να θωρακίσει και τη ρακέτα της με έναν από τους πιο έμπειρους σέντερ των εθνικών κατηγοριών, προσθέτοντας στο ρόστερ της τον 41χρονο Χρήστο Πετροδημόπουλο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΝΚ για τον Ανδρέα Χατζηνικόλα:

«Στο ”σπίτι” του παραμένει και για την επόμενη σεζόν ο Ανδρέας Χατζηνικόλας. Συμφώνησε σε όλα με το ΔΣ του συλλόγου και θα ενισχύσει την Ανδρική ομάδα της ΑΕΝΚ στο πρωταθλημα 2021-22 της Β΄ Εθνικής.

Από τα χαμηλά τμήματα υποδομής του συλλόγου ο Ανδρέας, ανδρώθηκε μέσα από μια διαδικασία ανάδειξης ταλέντων, που ακολουθεί εδώ και χρόνια η ΑΕΝΚ και έζησε πολλές διακρίσεις με τα τμήματα αυτά.

Ήταν αρχηγός της ομάδας ΝΕΩΝ, όταν η ΑΕΝΚ πέτυχε την κορυφαία διάκριση και πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά ΝΕΩΝ της ΕΣΚΑ το 2017-18 και που αναδείχθηκε και άτυπη πρωταθλήτρια Ελλάδας, νικήτρια στον αγώνα με τον πρωταθλητή Βόρειας Ελλάδας Ερμή Λαγκαδά.

Αγωνίστηκε στον ΑΟ Αγρινίου, ομάδα της Α2, την σεζόν 2019-20 και επέστρεψε πέρυσι. Ο Ανδρέας Χατζηνικόλας αποτελεί εγγύηση για την ΑΕΝΚ, που θα έχει έναν μαχητή, με καλό σουτ, με έφεση στο ρημπάουντ, πολύ καλό αμυντικό και κυρίως με καλό χαρακτήρα και αγάπη για την ομάδα.

Το ΔΣ του συλλόγου του εύχεται ΥΓΕΙΑ και επιτυχίες !!!!!!!».

Η ανακοίνωση της ΑΕΝΚ για τον Χρήστο Πετροδημόπουλο:

«Δύναμη και εμπειρία αποκτά κάτω απ΄ τα καλαθια η Ανδρική ομάδα της ΑΕΝΚ. Ο πολύπειρος σέντερ συμφώνησε με τον σύλλογο και θα τον ενισχύσει στο δύσκολο πρωτάθλημα 2021-22 της Β΄ Εθνικής.

Ο Χρήστος Πετροδημόπουλος στην ουσία επιστρέφει στη Νέα Κηφισιά, με την οποία έπαιξε δύο χρονιές στην Α2, στέφτηκε πρωταθλητής της Α2 και πανηγύρισε την άνοδο της ΑΕΝΚ στην Α1 (2012-13) και συνέχισε και την πρώτη χρονιά της ΚΑΕ-ΑΕΝΚ στην Α1 (2013-14).

Κατόπιν συνέχισε σε ομάδες Α2 και Β΄ Εθνικής και επιστρέφει τώρα στη Νέα Κηφισιά… να ξανασυναντήσει τον παλιό του συμπαίκτη Φίλιππο Μοσχοβίτη.

Το ΔΣ του συλλόγου τον καλωσορίζει ξανά στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΝΚ και του εύχεται ΥΓΕΙΑ και ό,τι καλύτερο !!!!!!».