Με το ίδιο προπονητικό σταφ θα συνεχίσει και τη σεζόν 2021-22 η ΑΕΝΚ. Η ομάδα της Νέας Κηφισιάς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τόσο με τον Στέφανο Λαδικό για 3η συνεχόμενη χρονιά, όσο και με τον ασίσταντ κόουτς Δημήτρη Λαγοπόδη.

Οι σχετικές ανακοινώσεις της ΑΕΝΚ:

«Το ΔΣ της ΑΕΝΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή των ΑΝΔΡΩΝ του συλλόγου Στέφανο Λαδικό, ο οποίος θα βρίσκεται για τρίτη συνεχή χρονιά στο τιμόνι του Ανδρικού τμήματος, που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Ο Στέφανος Λαδικός, που συνεργάζεται για ένατη χρονιά με την ΑΕΝΚ, θα είναι και πάλι προπονητής και των Εφήβων (Α΄ κατηγορία Αθήνας), υποστηρίζοντας έτσι άμεσα το αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου μας.
Το ΔΣ της ΑΕΝΚ του εύχεται πάντα επιτυχίες».

«Το ΔΣ της ΑΕΝΚ συμφώνησε και με τον Δημήτρη Λαγοπόδη, που θα είναι για τρίτη χρονιά συνεργάτης του Στέφανου Λαδικού στους ΑΝΔΡΕΣ και στους ΕΦΗΒΟΥΣ και θα κοουτσάρει και τους Νέους (U-20) στο αντίστοιχο τουρνουά της ΕΣΚΑ.
Ο Δημ. Λαγοπόδης ήταν αθλητής της ΑΕΝΚ (2004-2012), υπεύθυνος μάρκετιγκ της ΚΑΕ-ΑΕΝΚ (2012-14) και γενικός αρχηγός των ΑΝΔΡΩΝ (2016-18).
Το ΔΣ της ΑΕΝΚ του εύχεται ό,τι καλύτερο !!».