Με τον καλύτερο τρόπο εκκίνησε η σημερινή (9/6) ημέρα για την ΑΕΝΚ, με την αρμάδα από τη Νέα Κηφισιά να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την παραμονή τριών παικτών της από το ρόστερ της περασμένης σεζόν -όπου τερμάτισε εν τέλει στην 7η θέση του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής με απολογισμό 11 νίκες και 13 ήττες σε 24 ματς (35 βαθμοί).

Ο λόγος φυσικά για τους Χρήστο Πετροδημόπουλο, Μανώλη Μανούσο και Ντίνο Μιχαλάκη, οι οποίοι θα συνεχίσουν στην ομάδα της πρωτεύουσας και την επερχόμενη χρονιά με στόχο μια ακόμα καλύτερη πορεία στην τρίτη τη τάξει εθνική λίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συμπαγής φαίνεται να παραμένει το περυσινό πετυχημένο ρόστερ της ΑΕΝΚ, με την αξιοπρεπή παρουσία της στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Μετά το ΄΄κλείσιμο΄΄ του προπονητικού τημ Λαδικός-Λαγοπόδης-Κοκκινίδης, συμφώνησαν με την διοικηση του συλλόγου και οι Πετροδημόπουλος, Μανούσος, Μιχαλάκης.

– ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ:

Συνεχίζει κι φέτος ο έμπειρος σέντερ με τα χρώματα της ΑΕΝΚ. Ήταν μαζί στην μεγάλη πορεία της ομάδας προς την Α1 το 2012-13, έπαιξε και μία χρονιά στην Α1 2013-14 …και επέστρεψε από πέρυσι πάλι στην ΑΕΝΚ. Η δύναμη να συνεχίζει, η μεγάλη πείρα και το ήθος του τον αναδεικνύουν σαν πρότυπο για τους νεώτερους αθλητές του συλλόγου μας.

– ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ:

Αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της ΑΕΝΚ ο Μανώλης Μανούσος και πέρυσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Είναι ένας ταλαντούχος και συνεχώς εξελισσόμενος μπασκετμπολίστας.

– ΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ:

Ήρθε πρόπερσι από ομάδα Β΄ ΕΣΚΑ (ΓΑΟΚ) και καθιερώθηκε στο ρόστερ της Β΄ Εθνικής. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα, η εργατικότητα, το πάθος και η μαχητικότητα.
Η ΑΕΝΚ ευχαριστεί τον ΓΑΟΚ για την παραχώρησή του».