Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται για την ΑΕΝ Κηφισιάς, με τους Ανδρέα Χατζηνικόλα και Γιάννης Γιακουμή να παραμένουν στην ομάδα.

Οι δύο αθλητές διένυσαν μια αρκετά καλή σεζόν φέτος και, μάλιστα, βοήθησαν αμφότεροι στην πορεία της ομάδας και τη σχετικά εύκολη παραμονή της στην κατηγορία. Γι’ αυτόν το λόγο, ο Αθηναϊκός σύλλογος θέλησε να τους κρατήσει και για τη σεζόν 2022-23 στο ρόστερ, με σκοπό να διατηρηθεί ο «κορμός» όσο περισσότερο γίνεται.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο παίκτες αναδείχθηκαν μέσα απ’ τα αναπτυξιακά τμήματα της ΑΕΝΚ, με τον Χατζηνικόλα να έχει αγωνιστεί μόλις σε μία διαφορετική ομάδα, αυτό του ΑΟ Αγρινίου στην Α2.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΝ Κηφισιάς:

 

«ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑ !!!
– Συνεχίζει και ο Γιάννης Γιακουμής –
……………………………………………………………………………
Στην ομάδα της καρδιάς του παραμένει και για την επόμενη σεζόν ο Ανδρέας Χατζηνικόλας και θα την ενισχύσει στο πρωτάθλημα 2022-23 της Β΄ Εθνικής.
Ο Ανδρέας είναι ένα από τα ταλέντα που ανέδειξε η αναπτυξιακή διαδικασία της ΑΕΝΚ και που έζησε πολλές διακρίσεις με τα τμήματα αυτά. Σε μία από αυτές ήταν αρχηγός της ομάδας ΝΕΩΝ, όταν η ΑΕΝΚ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΝΕΩΝ της ΕΣΚΑ το 2017-18.
Αγωνίστηκε στον ΑΟ Αγρινίου, ομάδα της Α2, την σεζόν 2019-20 και επέστρεψε πρόπερσι. Είναι μαχητής, καλός αμυντικός, με καλό χαρακτήρα και αγάπη για την ομάδα.
Είναι από τους καλύτερους παίκτες που ανέδειξε η ΑΕΝΚ, μετά τον Δημήτρη Μενουδάκο και τον αδελφό του Γιαννούλη Χατζηνικόλα.
Το ΔΣ του συλλόγου του εύχεται ΥΓΕΙΑ και επιτυχίες !!!!!!!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ…
Συνεχίζει με την Ανδρική ομάδα και ο νεαρός Γιάννης Γιακουμής (γεν. το 2003). Αναδείχτηκε κι αυτός από τις Ακαδημίες της ΑΕΝΚ και ήταν μέλος της ομάδα ΝΕΩΝ της ΑΕΝΚ, που ήταν φέτος πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ 2021-22, για δεύτερη φορά σε μέσα στα 4 τελευταία χρόνια !
Το ΔΣ της ΑΕΝΚ του εύχεται υγεία και ό,τι καλύτερο !!!!».