Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Αετός, ο οποίος χθες το απόγευμα απέσπασε την υπογραφή του Μηνά Πασπαλά. Πρόκειται για 17χρονο γκαρντ, ο οποίος τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις με τα χρώματα της Α.Ε. Ρέντη στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον ουκ ολίγων ομάδων των εθνικών κατηγοριών.

Οι διοικούντες τον Αετό, όμως, προεξάρχοντος του τιμ μάνατζερ Μάκη Σοφρωνιάδη, κινήθηκαν με αστραπιαία ταχύτητα κάνοντας δικό τους τον νεαρό (και άκρως… εξελίξιμο) γκαρντ, ο οποίος πέρσι το καλοκαίρι βρέθηκε μία ανάσα από την παρουσία του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων.

Η επιθυμία του κόουτς Κώστα Παπαμάρκου να έχει υπό τις οδηγίες του το Μηνά Πασπαλά έγινε πραγματικότητα και, πλέον, στο κλειστό του Στρέφη τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση αφού η προσθήκη του 17χρονου παίκτη τούς δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσουν τις υψηλές προσδοκίες για τη νέα σεζόν με τη δυνατότητα εξέλιξης ενός παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά στο εγγύς μέλλον.