Το πρωτάθλημα του ομίλου Βορρά της Β’ Εθνικής μπορεί να μην έχει την ποιότητα του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά οι αμφίρροπες αναμετρήσεις δίνουν και παίρνουν, με την πρεμιέρα του β’ γύρου να αναμένεται προμηνύεται… “καυτή”.

Ο πρωτοπόρος Ηρακλής υποδέχεται τη ΜΕΝΤ, η οποία έχει αρκετό καιρό να γευτεί τη χαρά της νίκης. Ο “Γηραιός” δεν θέλει να πέσει στην παγίδα της υποτίμησης του αντιπάλου, όμως, αφού ο -δεύτερος- Φίλιππος Βέροιας μοιάζει ικανός να… τον κυνηγήσει μέχρι τέλους. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα υποδέχεται το Ανατόλια σε μία εξαιρετικά αμφίρροπη “μάχη”.

Την παράσταση, όμως, κλέβει η αθηναϊκή “κόντρα” μεταξύ Αιγάλεω και Αμαρουσίου. Το “Σίτι” βρίσκεται σε ανοδική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές και θέλει απέναντι στους “κιτρινόμαυρους” να αποδείξει πως δεν θα εγκαταλείψει εύκολα τη μάχη για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα.

Παιχνίδι για “σκληρά νεύρα” αναμένεται να γίνει και στα Πεύκα. Εκεί, οι τοπικοί Μαχητές Δόξας Πεύκων υποδέχονται το Στρατώνι, το οποίο έχει αποδείξει πολλάκις τη φετινή σεζόν ότι μπορεί να κάνει πολλές “ζημιές”.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Ιωνικός Ν.Φ., που θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Ιωνίας, ενώ, τέλος, ο Πιερικός Αρχέλαος ψάχνει το “διπλό” – ανάσα στην έδρα του Αίαντα Ευόσμου προκειμένου να αναπτερωθούν οι ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα:
ΔΑΚ Δ. Βικέλας (17:00) Φίλιππος Βέροιας – Ανατόλια (Καλογερόπουλος – Κατωτικίδης)
Αιγάλεω (17:00) Αιγάλεω – Μαρούσι (Μπούκας – Διμπινούδης)
Ιβανώφειο (17:00) Ηρακλής – ΜΕΝΤ (Δεληγιαννίδης – Σιταρίδης)
Ζ. Αλεξάνδρου (17:00) Ιωνικός Ν.Φ. – Ιωνικός Ιωνίας (Μπούσιας – Κοντίλης)
ΔΑΚ Πεύκων (17:00) Μαχητές Δόξα Πεύκων – Στρατώνι (Γερακίνης – Παργιανόπουλος)
ΔΑΚ Ευόσμου (20:00) Αίας Ευόσμου – Πιερικός Αρχέλαος (Φακίτσας – Παπανικολάου Β.)

Η βαθμολογία (σε 13 αγώνες): Ηρακλής 22, Φίλιππος Βέροιας 21, Στρατώνι 20, Μαρούσι 19, Αίας Ευόσμου 19, Αιγάλεω 19, Ανατόλια 18, Μαχητές Δόξας Πεύκων 18, Ιωνικός Ν.Φ. 17, Μεταμόρφωση Βόλου 17, ΜΕΝΤ 15, Πιερικός Αρχέλαος 15, Ιωνικός Ιωνίας 14.