Ανακοίνωση- απάντηση στην τιμωρία που του επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρησή του με τον Πρωτέα Βούλας (19/12) εξέδωσε ο ΑΟ Αιγάλεω, με την αθηναϊκή ομάδα να… πετάει το μπαλάκι στην ΚΕΔ για την απόδοση της διαιτητικής τριάδας στην εν λόγω αναμέτρηση.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεχόμαστε απόλυτα τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή και είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τόσο την συμπεριφορά του κόσμου που θέλει πάντα η αγαπημένη του ομάδα να κερδίζει, όσο και τον παρορμητισμο μας για μια κατάφορη αδικία που ευτυχώς για μας είχε αίσιο τέλος με ενα τυχερό σουτ που μας έδωσε τη νίκη.

Το ερώτημά μας είναι ένα και περιμένουμε απαντήσεις.. αξιολόγησε κάποιος απο την ΚΕΔ το διαιτητικό τριο της αναμέτρησης και αν ναι, έκρινε τους ανθρωπους αυτούς κατάλληλους για να καθορίζουν αγώνες?

Στην τελευταία φάση κ μόνο σε αυτή ενδεικτικά οι συγκεκριμένοι διαιτητές έχουν κάνει 3 σημαντικά λάθη αφού δεν καταλογίζουν βήματα που δίνονται και σε σχολικά πρωταθλήματα και στην συνέχεια δεν δίνουν τεχνική ποινή κ επιθετικό φάουλ.

Αυτά προς ενημέρωση της μπασκετικης Ελλάδας που εχει πάρει την κατηφόρα..».