Ο Δημήτρης Καρβέλας εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στον Ηρακλή, μία ήταν όμως η ομάδα με την οποία συνδέθηκε άρρηκτα σχεδόν καθ’ όλη τη διαδρομή του στο μπάσκετ: το Αιγάλεω.

Το “Σίτι”, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην θρηνήσει το χαμό ενός ανθρώπου, που υπηρέτησε όσο κανείς επί δεκαετίες το σύλλογο, είτε ως αθλητής, είτε ως προπονητής και παράγοντας.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω:

«Το Αιγάλεω θρηνεί την απώλεια του Δημήτρη Καρβέλα ύστερα απο πολυετή μάχη με το καρκίνο.

Ο Δημήτρης Καρβέλας είχε γεννηθεί στις 9 Οκτωβρίου 1957 στο Αιγάλεω. Υπηρέτησε για χρόνια το μπασκετ ως αθλητής και ως προπονητής και ειδικά στην ομάδα της καρδιάς του το Αιγάλεω, όπου ξεκίνησε τα πρώτα μπασκετικα του βήματα ως αθλητής και ύστερα ως προπονητής, οδηγώντας το “σιτυ” στην Α1 κατηγορία.

Εργάστηκε ως προπονητής σε αρκετές ομάδες, ενω είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και στα αναπτυξιακά τμήματα των εθνικών, συμμετέχοντας σε σημαντικές διακρίσεις και κατακτήσεις τροπαίων. Επίσης διετέλεσε τιμ μάνατζερ στην ΑΕΚ, τη Νέα Κηφισιά, τον Φάρο και τον Ηρακλή, όπου μέχρι και πριν από μερικές βδομάδες έδινε το “παρών” τόσο στο Ιβανώφειο όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, παρά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνε.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Δημήτρη θα μείνεις πάντα στις καρδιές μας».