Πριν την έναρξη της αναμέτρησης για την 4ης αγωνιστική του 2ου ομίλου της φετινής Γ’ Εθνικής μεταξύ Αιγάλεω και ΝΕΜ, η γενική αρχή των πρώτων βράβευσε μια εκ των πιο σπουδαίων φυσιογνωμιών στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, τον Αβραάμ Καλλινικίδη, για την προσφορά του στο Σίτυ!

Ο νυν παίκτης της Μεγαρίδος πέρασε συνολικά 15 χρόνια στην αρμάδα της Αθήνας, με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές τόσο στις εθνικές κατηγορίες όσο και στην Α1, και έχει γράψει με λαμπρά γράμματα το όνομά του στην πορεία της.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πριν την έναρξη του αγώνα με τη Μεγαρίδα το Αιγάλεω τίμησε τον Αβραάμ Καλλινικίδη για τη πολυετή προσφορά του στο “σίτυ”, ο αρχηγός μας Μιχάλης Καρασταμάτης πρόσφερε μια ανθοδέσμη εκ μέρους όλης της διοίκησης αλλά και των φιλάθλων της ομάδας.

Ο Αβραάμ Καλλινικίδης το καλοκαίρι του ΄96 υπέγραψε στον Αιγάλεω Α.Ο. και συνέχισε μαζί του έως και 13 χρόνια αργότερα. Στο διάστημα αυτό κατάκτησε έναν τίτλο Α΄Αθηνών (1997), 2 τίτλους Γ΄Εθνικής (1999 και 2001), ένα τίτλο Β΄Εθνικής (2004) και μια άνοδο σαν δευτεραθλητής της Α2 (2006), για την Α1 Ανδρών ΕΣΑΚΕ. Οδήγησε την ομάδα του Αιγάλεω -σαν αρχηγός της- και στην Α1, για μια τριετία, κερδίζοντας την ένατη θέση στην κατάταξη, το 2008. Τον Αύγουστο του 2017 ο Καλλινικίδης επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, κατακτώντας δυο πρωταθλήματα (Α΄ ΕΣΚΑ και Γ΄ Εθνική) και ένα κύπελλο ΕΣΚΑ».

 

 

 

Από μεριάς του, ο Έλληνας αθλητής ανέφερε:

 

«2 Κυριακες αντιπαλος,15 χρονια ενας απο εσας…»