Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν δυναμική. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Το έχει καταγράψει η ιστορία. Δεν αλλάζει.

Η μπασκετική ΑΕΚ νιώθει, όμως, τουλάχιστον, στα ματς της Ζωφριάς μοναξιά κι αυτό επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά ο προπονητής της. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έκανε πριν από λίγο νέο κάλεσμα –μέσω του οπαδικού “aek live radio”– στον κόσμο να σπεύσει στα Λιόσια, ειδικά από την στιγμή που πλησιάζει (31η Μαρτίου) ο “τελικός” με το Ψυχικό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε μεταξύ άλλων: “Ευχόμαστε να εισπράξουμε την αγάπη του κόσμου, που μας έχει γυρίσει την πλάτη. Αισθανόμαστε πικρία, γιατί χανόμαστε μόνοι! Εξαίρεση οι αγώνες στην Χαλκίδα, στην Πάτρα, στην Δάφνη. Είναι θλιβερό στα Λιόσια να παίζουμε με είκοσι και είκοσι πέντε άτομα (κόσμο). Νιώθουν πικρία οι παίκτες μου. Γιατί να βιώνουν  (ευχάριστα) συναισθήματα μόνο οι ποδοσφαιριστές; Το αδύνατο σημείο μας είναι η μοναξιά μας. Είμαστε ΑΕΚ. Έχουμε χρέος ν’ ανέβουμε στην Α2 και μετά στην Α1″.

Ο Ζιάγκος δήλωσε σίγουρος για την άνοδο της ΑΕΚ. Χαρακτήρισε “ήρωες” και τους “δεκαεπτά που βρίσκονται στην ΑΕΚ, από τους διοικούντες, τους παίκτες μέχρι και τον φροντιστή”, χαρακτήρισε εαυτόν “ευλογημένο” που δουλεύει στην ομάδα, που αγαπάει και επανέλαβε ότι “ονειρεύεται” να πρωταγωνιστήσει μαζί της στην Α1.