Μόνο… ξέγνοιαστα δεν προετοιμάζει την ομάδα του για το προσεχές ντέρμπι με το Ψυχικό ο Φώτης Καρακώστας. Ο προπονητής της Ένωσης Ιλίου καλείται αυτή την εβδομάδα να αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών που ταλανίζουν τους “μπλε” με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δουλέψει όπως επιθυμεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Οδυσσέας Μπέλλας ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις στον αστράγαλο από το διάστρεμμα που αποκόμισε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Αετό, ενώ παρόμοιο πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Χρήστος Στράγκας. Αμφότεροι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βγάλουν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, κάτι που αισιοδοξούν στο Ίλιον πως θα γίνει σήμερα ή αύριο.

Εξάλλου, όσο περνούν οι μέρες όλο και καλύτερα αισθάνεται και ο Χριστόφορος Λυκογιάννης, ο οποίος είχε κι αυτός ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, ενώ, τέλος, ο Φώτης Βαρσαμούλης εξακολουθεί να παραμένει εκτός μάχης λόγω κήλης στη μέση.

Τέλος, φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσε χθες το απόγευμα η Ένωση Ιλίου με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας (Γ’ Εθνική) σε ένα αρκετά δυνατό τεστ πριν την “κόντρα” με το Ψυχικό.