Με το ηθικό ακμαιότατο μετά την εκτός έδρας νίκη του Άρη Νίκαιας, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Δούκα (19/12, 17:00) ο Μανδραϊκός. Η ομάδα της Μάνδρας έφτασε τις τέσσερις νίκες σε εννέα αγώνες στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος μίλησε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook για την επερχόμενη αναμέτρηση, υπογραμμίζοντας την κρισιμότητά της… «Φυσικά το να κερδίζει η ομάδα είναι το πιο σημαντικό. Μετά από τους τραυματισμούς που είχα στην αρχή του πρωταθλήματος πλέον αρχίζω να βρίσκω ρυθμό μαζί με την ομάδα και είμαι ευχαριστημένος. Όσον αφορά το ματς με τον Δούκα είναι ένας ακόμα δύσκολος αγώνας που θέλουμε να κερδίσουμε. Θεωρώ πως τα κλειδιά της αναμέτρησης είναι η θέληση και η μεγάλη συγκέντρωση που πρέπει να δείξουμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε τον αγώνα με τον Δούκα με τον τρόπο που ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με τον Άρη», δήλωσε αρχικά ο 23χρονος γκαρντ, που έχει 33 πόντους σε 4 αγώνες μέχρι στιγμής στο 2ο όμιλο.

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Άρη Νίκαιας, ο Αλεξανδρόπουλος δήλωσε: «Στον αγώνα με τον Άρη Νίκαιας ήμασταν γενικά σε μια πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά και νομίζω ότι αυτό το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας ενδεικτικά 27 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο. Οι προπονητές μας επισήμαναν στο ημίχρονο ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο της ομάδας και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια».