Πλήρη ανατροπή δεδομένων είχαμε τις τελευταίες ημέρες στον Αίαντα Ευόσμου καθώς επήλθε ολική αλλαγή τόσο σε θέμα διοικητικό όσο και σε θέμα… προπονητικό. Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τέντσος επέστρεψε στα κοινά του συλλόγου αναλαμβάνοντας να καθοδηγήσει τους “κόκκινους” εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Εντός αυτών, όμως, τα ηνία θα έχει και πάλι ο κόουτς Γιάννης Χατζούλης, ο οποίος επιστρέφει στον Εύοσμο μετά από διάλειμμα… μερικών εβδομάδων. Ο έμπειρος τεχνικός διαδέχεται τον Δημήτρη Νικολαϊδη, ο οποίος είχε πάρει το χρίσμα από τον Νίκο Χατζηβρέττα (σ.σ.: αποστασιοποιείται σε πρώτη φάση).

Έτσι, στο στρατόπεδο του Αίαντα Ευόσμου επιστρέφουν… στα παλιά στοχεύοντας στη δημιουργία μίας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας, η βάση της οποίας θα αποτελείται από παίκτες του περσινού ρόστερ.

Ήδη, ο Φοίβος Γυμνόπουλος ήρθε σε συμφωνία με τους “κόκκινους” για ανανέωση της συνεργασίας τους απορρίπτοντας την άκρως δελεαστική πρόταση που του κατέθεσαν τόσο ο Αριστοτέλης Φλώρινας (Γ’ Εθνική) όσο και άλλοι σύλλογοι της Β’ Εθνικής κατηγορίας.