Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον Αετό βρίσκεται στο μυαλό όλων στο στρατόπεδο του Ψυχικού. Οι “κυανοκίτρινοι” θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα του ομίλου Νότου της Β’ Εθνικής και να πάρουν το τρίτο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα της φετινής σεζόν. Ο κόουτς Γιώργος Ρεμεντέλας καλείται, όμως, να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, κι αυτό γιατί, όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντίνο Αχή.

Ο 26χρονος πλεϊμέικερ υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στο Πέραμα χωρίς να έχει καταφέρει ακόμα να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο ίδιος υποβάλλεται διαρκώς σε θεραπείες από τη Δευτέρα και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει την αναμέτρηση με τους “κυανέρυθρους”, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Αντίθετα, κανονικά στις υπηρεσίες του Κωνσταντίνου Βογιατζή υπολογίζει ο έμπειρος προπονητής. Ο νεοαποκτηθείς σέντερ έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που υπέστη και αυτός με τη σειρά του στην αναμέτρηση με το Πέραμα και δήλωσε ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.