Με νέο προπονητή θα πορευτούν οι Τιτάνες Παλαμά, καθώς συμφώνησαν με Θοδωρή Μάμμο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Κρομμύδα, ο οποίος είχε πάρει προσωρινά την θέση του Κώστα Σερίφη, όντας βοηθός του.

Έτσι, μετά την διοικητική σταθερότητα, η οποία επανήλθε μετά την αναίρεση της παραίτησης του ΔΣ, οι Παλαμιώτες κατέληξαν στον coach Μάμμο, ο οποίος εχει εργαστεί σε συλλόγους της Λάρισας ως επί το πλείστον ενώ έχει συνεργαστεί και με τον προπονητή που πέρασε πέρυσι από τον πάγκο των Τιτάνων, Χρήστο Ζαχαρέλη. Ο Λαρισαίος προπονητής θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας για τον «τελικό» στις 10/1/2016 με τον Ιωνικό Ιωνίας.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση των Τιτάνων Παλαμά ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Βασίλη Κρομμύδα. Ευχαριστούμε τον Βασίλη Κρομμύδα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Νέος προπονητής στην ομάδα αναλαμβάνει ο Λαρίσαίος προπονητής Μάμμος Θεόδωρος».