Όπως ανακοίνωσε τόσο η ΕΟΚ, όσο και το ίδιο το σωματείο του Δούκα, το παιχνίδι της Κυριακής (25/10) για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου αναβάλλεται λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού στους γηπεδούχους.

Μετά την αναβολή αρκετών παιχνιδιών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και με αυτή της Α2 στον αγώνα του Τρίτωνα κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, σειρά είχε η Β’ Εθνική και το ματς μεταξύ Δούκα και Κρόνου. 

Ο αγώνας σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης μεταφέρεται για τις 11/11/2020 στις 17:00 στο κλειστό του Αγίου Δημηρίου.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η ΕΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή του αγώνα Κρόνος Αγίου Δημητρίου – ΑΣΕΔ λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος σε αθλητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Δούκα.

Μόλις έγινε γνωστό ότι παίκτης του τμήματος είναι θετικός στον κορονοϊο, οι ιθύνοντες του Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων ενημέρωσαν άμεσα την αρμόδια αρχή και εκείνη με τη σειρά της προχώρησε στην αναβολή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.  

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (25/10), στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου και μεταφέρθηκε για τις 11 Νοεμβρίου στις 17:00».