Μετά την αναγνωριστική, πλην όμως επιτυχημένη περσινή χρονιά στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, η Αναγέννηση Καρδίτσας θέλει κάτι παραπάνω φέτος. Ο στόχος παραμένει βέβαια η παραμονή, εντούτοις στην Καρδίτσα έχουν σκοπό να αναβαθμίσουν το ρόστερ τους. Γι αυτό το λόγο εξετάζουν περιπτώσεις έμπειρων παικτών με πολλά χιλιόμετρα στη Β’ Εθνική, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως ο Νίκος Κατσαρές και ο Σωτήρης Μπουρδάνος.

Ο πρώτος έπαιξε στους Ίκαρους Τρικάλων την προηγούμενη χρονιά, όπου είχε 105 πόντους σε 21 αγώνες. Ο Κατσαρές (1983, 1.87) είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την Αναγέννηση, ακόμα και στα 39 του χρόνια. Ο Μπουρδάνος (1987, 1.92), από την άλλη, είναι μία άλλη περίπτωση που ενδιαφέρει την Αναγέννηση και μάλλον συγκεντρώνει και περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας η απόκτησή του. Την προηγούμενη χρονιά ο 35χρονος σούτινγκ γκαρντ έπαιξε στο 2ο γύρο με τη Νίκη Βόλου, έχοντας 107 πόντους σε 12 αγώνες.

ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πέραν των μεταγραφών, βέβαια, στην Καρδίτσα θέλουν να “κλείσουν” νωρίς και τους παίκτες που θα μείνουν από την περσινή ομάδα. Η ομάδα του Βασίλη Κρομμύδα έχει ανακοινώσει ήδη τους Ψυχογιό, Πανταζή και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται κοντά και στην ανανέωση των Κώστα Καλλιάρα, Κώστα Γεωργαντζά και Νίκου Παπαστολόπουλου.

Στο μεταξύ, διαπραγματεύσεις γίνονται και με τους Σταύρο Αργύρη, Νίκο Αντωνίου, ενώ η ομάδα έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Γιώργου Ζώρζου (από τον Αίολο-Γόμφους), Γιώργου Τσιώτα (από την Αναγέννηση Λαμίας) και Νάσου Κακαβούλα (από τον Πολυνίκη).