Την ενίσχυση του ξεκίνησε ο Ιωνικός Νικαίας, αποκτώντας τους Διονύσης Καπινιάρη, Βαγγέλη Παλαιοχωρίτη, και κρατώντας στο ρόστερ του τον Θάνο Μπολάτογλου. Για τον 25χρονο γκαρντ το basketblog.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο με σχετικό του ρεπορτάζ στις 6/8, με τον Παλαιοχωρίτη να επιστρέφει από τον Εθνικό, στον οποίο αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά:

Δείχνοντας με πρόδηλο τρόπο ότι ο Ιωνικός θα είναι ανταγωνιστικός σε όποια κατηγορία και αν αγωνισθεί, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ιωνικός κ. Αναστάσιος Αριστειδόπουλος ολοκλήρωσε τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για την νέα περίοδο.

Συγκεκριμένα, o Iωνικός προχώρησε στην απόκτηση του Διονύση Καπινιάρη (1,89 – 25 ετών), ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ένωση Ιλίου (Β’ Εθνική).

Επέστρεψε επίσης ο Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης (1,90 – 21 ετών), μετά από έναν χρόνο στον Εθνικό (Α2),

Παράλληλα ο πρόεδρος του Ιωνικού συνεχάρη τον διεθνή Θάνο Μπολάτογλου (1,97 – 18 ετών) για τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την Εθνική Εφήβων. Ο Θ. Μπολάτογλου, ενας ακόμα διεθνής που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ιστορικού συλλόγου της Νίκαιας, συνεχίζει πλέον ως στέλεχος της ανδρικής ομάδας του Ιωνικού.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν και ανακοινωθούν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις – ενώ όλοι στον συλλογο παρακολουθούν τις εξελιξεις, ευελπιστώντας στην πολυπόθητη πρόσκληση για να αγωνισθεί ο Ιωνικός στην Α2.