Την απόκτηση του Αλέξανδρου Μανούσου ανακοίνωσε επίσημα το Πευκοχώρι. Η ομάδα συνεχίζει να ενισχύεται εν όψει της νέας σεζόν στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Ο Μανούσος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Γαλλία με τη φανέλα της Union – Dax. Ο 33χρονος πολύπειρος γκαρντ έχει περάσει στο παρελθόν από ΚΑΟΔ, ΑΕΛ, Δόξα Λευκάδας, Αναγέννηση Φλόγας, Ερμή Λαγκάδα, Απόλλων Πάτρας, Ολυμπιάδα Πάτρας, Λαύριο καθώς και στην Κύπρο και στα Σκόπια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:                       

Η διοίκηση και ο GM της Ευρώπης 87 Πευκοχωρίου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουνε την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Μανούσο Αλέξανδρο ( PF-C 2,08 1985 ) για τον επόμενο χρόνο. Πέρυσι αγωνιζότανε στην Γαλλία στην Union – Dax και κατα το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΚΑΟΔ, ΑΕΛ, Δόξα Λευκάδας, Αναγέννηση Φλόγας, Ερμή Λαγκάδα, Απόλλων Πάτρας, Ολυμπιάδα Πάτρας, Λαύριο καθώς και στην Κύπρο και στα Σκόπια. Είναι ένα πολύ ικανός και έμπειρος παίκτης που θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδας μας. Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Μετά και αυτήν την προσθήκη η ομάδα μας είναι έτοιμη, με μεγάλο, ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ διεκδικώντας με αξιώσεις μια καλή παρουσία στην Α2 κατηγορία, που περιμένουμε την επίσημη πρόσκληση από την ΕΟΚ για να συμμετέχουμε μετά τις κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν, καθώς είμαστε πρώτη επιλαχούσα ομάδα για άνοδο μετά και τους αγώνες κατάταξης μετά το τέλος του πρωταθλήματος.