Μια πολύ σημαντική μεταγραφή έκανε η Πεντέλη. Η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου πάουερ φόργουορντ, Ορέστη Μπέλη. Ο παίκτης είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, ενώ ήταν πρωταθλητής Εφήβων με τον Παναθηναϊκό. Εχει σημαντικές παραστάσεις από τις μικρές κατηγορίες, καθώς έχει φορέσει την φανέλα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, ενώ φέτος έπαιζε στον Αρη Πετρούπολης. Μέσα σε όλα η ομάδα κράτησε και τον Κώστα Σαλτουρίδη. Ο έμπειρος σέντερ υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα μείνει στην Πεντέλη για 3η συνεχή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πεντέλης για τον Μπέλη:

«Ανακοινώνεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση η συμφωνία μας με τον 20χρονο ταλαντούχο power forward Ορέστη Μπέλη που είχε μια πολύ καλή χρονιά στη Γ΄ Εθνική με τον ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ και αναμένεται να ενισχύσει με το ταλέντο του και την ενεργεία του, την front line της ομάδας μας.

Ο Ορέστης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας, πρωταθλητής Ελλάδας με την Εφηβική ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ενώ παρα το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει και εμπειρία από τα Εθνικά πρωταθλήματα αφού εκτός από τον ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ εχει αγωνισθεί ακόμη με τον ΚΡΟΝΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ υποδέχεται τον Ορέστη στην οικογένεια της και του εύχεται μέσα από τις ομαδικές επιτυχίες να εκπληρώσει και τις προσωπικές του φιλοδοξίες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πεντέλης για τον Κώστα Σαλτουρίδη:

“Για τρίτη χρονιά ο έμπειρος center Κώστας Σαλτουρίδης θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας, αφού μετά από εισήγηση του coach Κώστα Χαρτοματσίδη και μια σύντομη συζήτηση με τη Διοίκηση επισφραγίστηκε η κοινή επιθυμία να είμαστε και πάλι μαζί”.