Η μεταγραφή του Χριστόδουλου Καράβολα στον Εθνικό έγινε ουσιαστικά τον περασμένο Ιούλιο. Ανακοινώθηκε πάντως σήμερα (23/9) και θα είναι εκτός απροόπτου η τελευταία που θα κάνουν οι Πειραιώτες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο 38χρονος φόργουορντ επέστρεψε στην ομάδα του Πειραιά έπειτα από τέσσερα χρόνια και μαζί με τον Φώτη Βασιλόπουλο αναμένεται να είναι οι ηγέτες των “κυανόλευκων” στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Την προηγούμενη σεζόν ο “Χαλκ” ήταν 3ος σκόρερ στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής με τη φανέλα του Αιγάλεω, έχοντας 417 πόντους σε 20 αγώνες (20,8 κατά μέσο όρο).

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη νέα σεζόν θα φορέσω ξανα τη φανέλα του Εθνικού. Από το προηγούμενο πέρασμα μου απο την ομάδα έχω μόνo θετικές αναμνήσεις» τόνισε ο Καράβολας για την επιστροφή του στον Εθνικό. «Ευχαριστω τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Από την πλευρά μου θα δώσω το 100%, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε εντός παρκέ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνει την απόκτηση του Χριστοδούλου Καράβολα. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής επέστρεψε στην ομάδα μας και θα ενισχύσει την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο “μπόμπερ” των Εθνικών κατηγοριών θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Εθνικού, με τον οποίο είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2015-2016. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο Αιγάλεω, το οποίο οδήγησε μέχρι και τη Β’ Εθνική. Πέρσι, όπως και κάθε χρόνο, ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του και ένας εκ των κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος».