Δεν το λέμε για να ευλογήσουμε τα γένια μας. Οπως έλεγαν όμως, οι Ρωμαίοι… “Τα γραπτά μένουν”! Και το Basketblog είχε γράψει από τις 14/7 ότι το Αγρίνιο έχει βάλει στο στόχαστρο τον Αρη Ψαρά και ο παίκτης δείχνει να κλείνει στην ομάδα. Ε, λοιπόν, η αποκάλυψή μας επιβεβαιώθηκε. Το Αγρίνιο ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 19χρονου παίκτη.

Ο Ψαράς έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Ζαφειράκη Νάουσας. Στην συνέχεια μετακόμισε στον Ικαρο Καλλιθέας και πέρσι έπαιξε στην Α2 με τα χρώματα του Παπάγου. Εχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Παίδων και μάλιστα συμμετείχε με την ομάδα στο Ευρωμπάσκετ του 2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγρινίου:

“Η Διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την απόκτηση του Άρη Ψαρά για τον επόμενο χρόνο. Ο 19χρονος ύψους 2μ. power forward ξεκίνησε την καριέρα του στο Ζαφειράκη Νάουσας, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας και πέρσι στην Α2 με τα χρώματα του Παπάγου. Ήταν διεθνής με την Εθνική Παίδων και συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ του 2015 στη Λιθουανία.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου”.