Το γράψαμε; Ισχύει!…
Η μεγάλη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι, πλέον, γεγονός καθώς ο Πόλις Καλλιθέας ανακοίνωσε την απόκτηση του Άρη Κορωνίδη. Μία εξέλιξη την οποία σας είχε προαναγγείλει το basketblog από νωρίς το μεσημέρι επισημαίνοντας πως “Πέφτουν οι υπογραφές“.

Εν τέλει, το ζήτημα έληξε άμεσα και με θετικό τρόπο για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι βλέπουν την περιφερειακή τους γραμμή να αποκτά τον ηγέτη που έψαχναν εναγωνίως εδώ και αρκετές εβδομάδες, με τον πολύπειρο γκαρντ να αποτελεί την πρώτη τους επιλογή για κάτι περισσότερο από είκοσι μέρες, όταν το basketblog είχε αποκαλύψει ότι ο πρώην παίκτης της Αγίας Παρασκευής είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τους “πράσινους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του συλλόγου ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κορωνίδη Αριστείδη (31, 1.88 guard). Ο Κορωνίδης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κύπρου και εχει παίξει ακόμα και στην Α1 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στην Α2 σε Παλαιό Φάληρο, ΑΓΟΡ, Απόλλωνα Πάτρας, Πέραμα και Αγία Παρασκευή. Στην Κύπρο έχει αγωνιστεί σε Κεραυνό Λευκωσίας και ΑΠΟΕΛ. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας“.