Το γράψαμε; Ισχύει!
Στον πάγκο των Μαχητών Δόξας Πεύκων θα κάθεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, η συμφωνία με τον οποίο ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα. Το basketblog.gr σάς είχε ενημερώσει για τη… μετακόμιση του έμπειρου τεχνικού στα Πεύκα για λογαριασμό των Μαχητών από τις 27 Ιουνίου (“Από την Κατερίνη… στα Πεύκα”), με την ανακοίνωση του συλλόγου να επιβεβαιώνει στο ακέραιο το ρεπορτάζ μας.

Ο νέος τεχνικός των Μαχητών Δόξας Πεύκων είχε χθες (31/05) την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας, ενώ από την ερχόμενη βδομάδα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται, πάντως, η παραμονή του Ζαχαρία Καλούτσικο, ο οποίος, παρά το γεγονός πως υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία εδώ και μερικές ημέρες.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη:

Το Δ.Σ. των Μαχητών Δόξας Πεύκων ανακοινώνει την πρόσληψη του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη ως προπονητή της ανδρικής του ομάδας. Ο νέος τεχνικός της ομάδας είναι από τους πλέον έμπειρους στις εθνικές κατηγορίες και στις επιμέρους συζητήσεις μας έδειξε ότι μοιράζεται τους ίδιους στόχους που έχουμε και εμείς για την ομάδα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Πεύκων“.