Στην ανανέωση της συνεργασίας του με τέσσερις βασικούς παίκτες από το περσινό ρόστερ προχώρησε το Κορωπί, καθώς στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής παρέμειναν οι Γιώργος Τύρλας, Γιώργος Κερασοβίτης, Αλέξη Τσιουμπρή και Μουράτη Κούσουλα.

Αναλυτικά:

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει , είναι το αθλητικό μοτο που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν οι περισσότεροι μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα μιας ομάδος .Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην βρει ισχύ η συγκεκριμένη φράση και στην περίπτωση της ανδρικής ομάδος μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου , που το κέρδος της δεν περιορίστηκε στο επίπεδο του ενός κερδισμένου σημαντικού παιχνιδιού αλλά ολοκληρώθηκε με την μεγαλειώδη άνοδο στην Β΄ εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδος του Κορωπίου.

Αυτήν την φιλοσοφία , της διατήρησης δηλαδή του βασικού κορμού μιας εξαιρετικής ομάδος, ανέδειξε και ο coach Καρακώστας στο πρώτο αυτό στάδιο της δημιουργίας του ρόστερ της νέας χρονιάς , αυτήν υλοποιούν και οι στενοί του συνεργάτες Φρούσιος Τάσος και Γιώργος Φαραζής. Ο νέος γενικός αρχηγός του τμήματος και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδος προχώρησαν στην ανανέωση σχεδόν όλου του βασικού κορμού της ομάδος στο προηγούμενο διάστημα καθώς και την νέα αγωνιστική χρονιά κάτοικοι Κορωπίου θα παραμείνουν οι Γιώργος Τύρλας , Γιώργος Κερασοβίτης , Αλέξης Τσιουμπρής , Μουράτης Κούσουλας ενώ ένα βήμα πρίν την τελική συμφωνία βρίσκονται και οι Παναγιώτης Υφαντής και Γιώργος Μελάς. Αν συνυπολογίσουμε και την αρχική συμφωνία Φρούσιου – Αγαδάκου η οποία θα επιβεβαιωθεί από την ιατρική έγκριση που περιμένει ο Λάζαρος τις επόμενες ημέρες, αντιλαμβάνεται κανείς πως το κλίμα και η κατάσταση στην ομάδα του Κορωπίου χαρακτηρίζεται παραπάνω από εξαιρετική.
Παράλληλα ο Φώτης Καρακώστας έχει ζητήσει και η ομάδα κινείται σχετικά, για την απόκτηση 4 πρωτοκλασάτων αθλητών που θα καλυψουν τις θέσεις 1 , 3 , 4 και 5 , με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό ρόστερ , που θα πορευτεί με πρωταγωνιστικό ρόλο στην δυσκολότερη ίσως Β΄ Εθνική των τελευταίων χρόνων.

Η ανακοίνωση του Γ.Σ.Κορωπίου έχει ως εξής : 

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου ανακοινώνει : 

1ον : Την επέκταση της συνεργασίας της για τα με τον αθλητή Γεώργιο Τύρλα. Ο αρχηγός της ομάδος δεν χρειάστηκε περισσότερα από μια τηλεφωνική συνομιλία με την διοίκηση της ομάδος για να δηλώσει πως το μπασκετικό του παρών και μέλλον βρίσκεται στο Κορωπί.
2ον : Την επέκταση της συνεργασίας της για την αγωνιστική χρονιά 2015-2016 με τον αθλητή Γεώργιο Κερασοβίτη. Ο ηγέτης της περσινής ανόδου φαίνεται πως βρίσκει τον τελικό του προορισμό και το Κορωπί την σιγουριά που είχε ανάγκη μετά τον μεγάλο Σπύρο Λάμπρου.
3ον : Την επέκταση της συνεργασίας της μεχρι την ολοκλήρωση της μπασκετικής του διαδρομής με τον αθλητή Αλέξη Τσιουμπρή. Απλά!!!!
4ον : Την επέκταση της συνεργασίας της για την αγωνιστική 2015-2016 με τον αθλητή Μουράτη Κούσουλα. Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς!!!!
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου εύχεται στους αθλητές του καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.