Η ΑΕΝ Κηφησιάς μετά από μία αρκετά επιτυχημένη σεζόν στη Γ’ Εθνική κατηγορία, η οποία μάλιστα ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο για εκείνη, την άνοδό της δηλαδή στα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής, επιθυμεί να πορευτεί και την επόμενη χρονιά με παρόμοιο κορμό.

Για αυτό το λόγο προχώρησε σε ακόμη μία ανανέωση συνεργασίας. Ο λόγος για τον νεαρό γκαρντ /φόργουορντ της Άκη Μακρυγιάννη. Ο Μακρυγιάννης ο οποίος θα βρεθεί στις τάξεις της ΑΕΝΚ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν αποτέλεσε και φέτος παίκτη “κλειδί” για την ομάδα του Στέφανου Λαδικού και για αυτό το λόγο θα προσφέρει για ακόμη μια χρονιά τις “υπηρεσίες” του. 

Δείτε την ανακοίνωση της ΑΕΝ Κηφησιάς:

«ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ !!!

Το φαρμακερό τρίποντο του Άκη Μακρυγιάννη ξαναβάζει στη φαρέτρα της η Ανδρική ομάδα της ΑΕΝΚ και στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής 2020-21. Ο νεαρός αθλητής συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου μας και θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΝΚ για τρίτη συνεχή χρονιά. Αξίζει εδώ να σημειωθεί, ότι έκλεισε σχεδόν όλο το βασικό ρόστερ της επιτυχημένης περυσινής χρονιάς και γι΄ αυτό αισιοδοξούμε για μια καλή πορεία και στο νέο πρωτάθλημα».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: