Η Ένωση Ιλίου είναι από τις ομάδες που κινούνται πιο γρήγορα  στην αγορά και μάλιστα έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο ποσοστό την στελέχωση του ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων συνεχίζει ακάθεκτη τον προγραμματισμό της και υπό αυτό το πρίσμα ανακοίνωσε την παραμονή του Βαγγέλη Αγγελόπουλου, που θα είναι ο βοηθός προπονητή του Τάκη Πανούλια, ενώ θα έχει τις τύχες των τμημάτων υποδομών του οργανισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Βαγγέλη Αγγελόπουλο, ο οποίος θα είναι και την σεζόν 2022-2023 ο άμεσος συνεργάτης του Τάκη Πανούλια στον πάγκο της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας, στο ταξίδι μας στην Β΄Εθνική κατηγορία.

Ο Βαγγέλη Αγγελόπουλος εκτός των καθηκόντων του στην Ανδρική ομάδα του συλλόγου, θα βρίσκεται για μια ακόμη σεζόν ως προπονητής στα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών μας.

Ευχόμαστε στον προπονητή μας Βαγγέλη Αγγελόπουλο υγεία πάνω από όλα και να επιτύχουμε μαζί όλους τους εφετινούς μας στόχους!