Οι Μαχητές Πειραματικού έπειτα από μία εξαιρετική χρονιά στην Β’ Εθνική θέλουν να πραγματοποιήσουν μία ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν. Έτσι ο οργανισμός της Μακεδονίας θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της ορισμένους παίκτες από τον περυσινό κορμό. Έτσι οι Μαχητές ανακοίνωσαν την παραμονή ενός εκ των πολυτιμότερων παικτών της περασμένης αγωνιστικής περιόδου του Γιώργου Νώτη, ο οποίος αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο και την επόμενη χρονιά.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεχίζουμε να συμπληρώνουμε ποιοτικά τον κορμό του ανδρικού τμήματος , ανανεώνοντας τη συνεργασία με έναν αθλητή πρότυπο αλλά και κορυφαία επιλογή ψηλού για την κατηγορία .
Ο λόγος για τον αθλητή Γιώργο Νώτη ο οποίος την περσινή σεζόν αποτέλεσε βασικό κομμάτι της προσπάθειας και της πολύ καλής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας .
Η διοίκηση του εύχεται καλή επιτυχία και στην επόμενη αγωνιστική σεζόν , με υγεία και χωρίς τραυματισμούς .
Γιώργος Νώτης : Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω για 3η σερί χρονιά μέλος της ομάδας των Μαχητών Πειραματικό . Παρόλο που είχα προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, επέλεξα τα Πεύκα καθώς οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους προσωπικούς μου στόχους. Μεγάλο ρόλο επίσης έπαιξε και η παραμονή μεγάλου μέρους του περσινού κορμού που δείχνει πως και φέτος η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει, καθώς και η δουλειά που γίνεται με το νέο πρότζεκτ βασισμένο στην ανάδειξη νέων αθλητών. Να ευχηθώ υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με πολλή δουλειά στο παρκέ.