«Πολυμέτωπη» είναι η ενασχόληση της Ένωσης Ιλίου με τις τελικές κινήσεις που θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα βρει την ομάδα στη Β’ Εθνική. Αρχικά, η διοίκηση δείχνει να ολοκληρώνει τώρα με τη διαδικασία των ανανεώσεων των παικτών που οδήγησαν το σύλλογο στην επιστροφή του στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, με τον Άκη Μητρόπουλο να παίρνει επίσης τη δική του σειρά.

Ο 31χρονος πλέι-μέικερ, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους διοικούντες την Ένωση και θα συνεχίσει με το σύνολο του Τάκη Πανούλια, ώστε να παραμείνει πια σχεδόν ακέραιος ο περσινός δυνατός «κορμός» του. Παρά τον τραυματισμό του, οι άνθρωποι της ομάδας τον εμπιστεύονται και το μόνο που απομένει πλέον, είναι η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Αυτή τη στιγμή, βέβαια, είναι σε στάδιο αποθεραπείας, κάτι που σημαίνει ότι δε θα αργήσει να είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Η φωτογραφία της χθεσινής πρώτης προπόνησης, έδειξε επίσης ένα δεδομένο απόκτημα και άλλο ένα πιθανό. Ο πρώτος παίκτης, στον οποίο αναφερόμαστε, είναι ο Ανδρέας Κόκκας, ο οποίος προερχόμενος από την τρομερή ΑΕΛ που εξασφάλισε την άνοδο στη Β’ Εθνική με μόλις μία ήττα, έρχεται να πλαισιώσει τον Παντελή Σκορδά στη θέση «5». Η μεταγραφή αυτή, έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και απομένει μόνο η πράξη της επίσημης ανακοίνωσης της διοίκησης, για τον 27χρονο σέντερ (2.05).

Ο άλλος παίκτης, είναι ο Αλέξανδρος Μαγιντόμπε. Ο 18χρονος γκαρντ, ύψους 1.92, δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες από το τεχνικό επιτελείο της Ένωσης Ιλίου και η απόφαση για το αν θα ενισχύσει και αυτός το υπάρχον ρόστερ, δε αργήσει να ληφθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε 2-3 ημέρες θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα και για τη δική του υπόθεση, με τον άλλοτε παίκτη των ακαδημιών του Παναθηναϊκού να μην καταφέρνει νωρίτερα να πείσει τους ανθρώπους του Χολαργού.