Στην Αγία Παρασκευή θα συνεχίσει την πορεία του ο Στέφανος Άρχος, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό παίκτη που ανανέωσε την συνεργασία του με την «Αγία» από την περσινή περίοδο.

Η ανακοίνωση:

«Το… χθες, το σήμερα, το αύριο… Η παρουσία του Στέφανου Άρχου στο φετινό μας ρόστερ, αποτελεί τη… συνέχεια της ομάδας, καθώς είναι ο μοναδικός από την περσινή περίοδο, ο οποίος ανανέωσε τη σχέση του με την Αγία Παρασκευή, ενσαρκώνοντας τις σκέψεις της διοίκησης για το αύριο”.

“Η συνεργασία μου με τον κόουτς Αποσκίτη ήταν εξαιρετική. Με πίστεψε, με βοήθησε να δείξω κάποια πρώτα πράγματα πάνω στο παρκέ και θεώρησα πως ήταν καλύτερο και για μένα, και για την ομάδα, να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου εδώ, όπου ανδρώθηκα“, δήλωσε ο νεαρός περιφερειακός, ο οποίος κατέκτησε τη σεζόν που πέρασε το πρωτάθλημα Νέων, ενώ αγωνίστηκε και στην ανδρική ομάδα.

Ο Στέφανος Άρχος ήταν το 2005 με την ομάδα Παίδων μέσα στις έξι καλύτερες της Αθήνας, συμμετείχε στην πρώτη ομάδα με την οποία ανέβηκε από τη Γ’ εθνική στη Β’ εθνική (με προπονητή τον Νίκο Χατζηπανυγήρη). Το 2011 πήγε στον Α.Ο. Ζωγράφου και την επόμενη χρονιά στον Χολαργό, πριν επιστρέψει στον… φυσικό του χώρο.

“Ανανεώσαμε τα κύτταρά μας, αλλά θέλαμε να κρατήσουμε τουλάχιστον ένα παιδί, που να συνδέει το χθες με το σήμερα και να δείχνει τις σκέψεις μας για το αύριο. Ο Στέφανος ήταν ο καταλληλότερος. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως κάναμε την περίοδο που πέρασε, προκειμένου να βγάλει πράγματα πάνω στο παρκέ και να βοηθήσει την ομάδα, βελτιώνοντας το παιχνίδι του” δήλωσε ο Δημήτρης Αποσκίτης».