Παίκτη του Αμύντα θα είναι και επίσημα τη νέα σεζόν ο Σπύρος Διαμαντόπουλος, καθώς ο 31χρονος πολύπειρος φόργουορντ ανανέωσε και τυπικά την συνεργασία του με τους «πορτοκαλί», επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας το οποίο στις 3/6 (Ανανεώνει ο Διαμαντόπουλος…παραμένει ο Ζαβός).

Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος μετά από επτά συνεχόμενες σεζόν στη Νέα Κηφισιά, χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά να πει το ναι στον Αμύντα, στην οικογένεια του οποίου θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν. Την χρονιά που μας πέρασε ολοκλήρωσε την σεζόν 12,3 πόντους κατά μέσο όρο, με μεγάλο highlight την εκπληκτική εμφάνιση και τους 33 πόντους στην Ερυθραία απέναντι στον Πανερυθραϊκό .

Ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook τόνισε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που για άλλη μία χρονιά θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Αμύντα. Η επιλογή μου έχει να κάνει καθαρά με το ότι η ομάδα αυτή είχε, έχει και θα έχει πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους, όπως κι εγώ πάντα είχα στην καριέρα μου έως σήμερα. Το οικογενειακό κλίμα ανάμεσα στους συμπαίκτες μου, οι φίλοι-προπονητές και ο αξιόπιστος πρόεδρος, όπως και όλη η διοίκηση, έκαναν πολύ εύκολη την απόφασή μου».