Από τους πλέον περιζήτητους ψηλούς τείνει να γίνει ο Πέτρος Γερομιχαλός, καθώς οι εμφανίσεις του την σεζόν που μας πέρασε με τους Μαχητές Δόξας Πευκών, μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν. Ο 21χρονος φόργουορντ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, και ο τρίτος στον Βορρά με 16,9 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η συγκομιδή του σε ριμπάουντ. 

Έτσι, εκτός από τους Μαχητές που θέλουν να τον κρατήσουν στην Θεσσαλονίκη, τον Προμηθέα που θέλει να τον πείσει να μετακομίσει στην Πάτρα, στο κόλπο μπήκε και ο Φάρος με τον Βαγγέλη Τσάπα να του προσφέρει μια δελεαστική πρόταση για διετές συμβόλαιο με μπαι άουτ, με τον Ανδρέα Πολέμη να θέλει να προσθέσει και άλλο ταλέντο στην ομάδα του.

Εκτός από αυτό, στον Φάρο θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Γιώργος Κουντουράς, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση. Ο 25χρονος γκαρντ ήταν ο μεγάλος άτυχος με τον τραυματισμό του στον τελικό της ΕΣΚΑ με τον Πόλις και θα παραμείνει στην ομάδα για έκτο χρόνο, και θα είναι ουσιαστικά ο υπαρχηγός της ομάδας. Έτσι γύρω στον Αύγουστο θα είναι έτοιμος μετά την δύσκολη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.