Η σεζόν 2020-21 δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα στη Β’ Εθνική, εντούτοις η Ευκαρπία έχει αρχίσει το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, φρόντισε να ανανεώνει νωρίς νωρίς τον αρχηγό της, τον Θανάση Χολέβα.

Ο 35χρονος φόργουορντ θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για 6η συνεχόμενη χρονιά και για 3η στη Β’ Εθνική. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πρόλαβε να παίξει δύο αγώνες με την Ευκαρπία, έχοντας συνολικά 16 πόντους. Τη σεζόν 2019-20, πάλι στη Β’ Εθνική, ο Χολέβας είχε απολογισμό 215 πόντους σε 20 αγώνες.

Η ανακοίνωση της Ευκαρπίας:

«Η σημαία στον ιστό της!!! Ο Π.Σ. Ευκαρπιας σας ανακοινώνει πως ο αρχηγός της ομάδας μας, Θανάσης Χολεβας, για 6η συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει να φορτώνει πόντους τα αντίπαλα διχτακια. Την ημέρα των γενεθλίων του λοιπόν ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας του συλλόγου μας και μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος αρκετά συχνά αποφάσισε πως το σπίτι του είναι εδώ στην Ευκαρπια !! Εμείς να του ευχηθούμε μια χρονιά ίδια με τις προηγούμενες χωρίς τραυματισμούς και με υγεία. Και φυσικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΝΑΣΗ».