Ανανεώσεων συνέχεια στην Ένωση Ιλίου, η οποία πριν καν τη συμπλήρωση των μέσων Ιουνίου, έχει σχεδόν «θωρακίσει» το βασικό κορμό που την οδήγησε στην άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, προκειμένου ο ίδιος να διατηρηθεί και στην νέα περιπέτεια της, χωρίς να απωλέσει ένα σημαντικό κομμάτι της ομοιογένειάς της. Μετά τις ανανεώσεις των Βαϊδάκη, Τσολάκη, Φουντά και Γεωργιάδη, η ομάδα του Τάκη Πανούλια κατέστησε γνωστή και τη συνέχεια της συνεργασίας της με τον Ταξιάρχη Στρατομήτρο, επιβεβαιώνοντας ακόμη ένα ρεπορτάζ του Basketblog.gr. Όποιες λεπτομέρειες είχαν μείνει για την περίπτωση του 31χρονου γκαρντ καλύφθηκαν, με αυτόν να συμβάλλει με την εμπειρία του και στην νέα προσπάθεια του συλλόγου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον παίκτη των ντέρμπι, το παιδί με τη μεγάλη καρδιά, τον άψογο αθλητή Ταξιάρχη Στρατομήτρο!

Ο Ταξιάρχης Στρατομήτρος συμφώνησε με τη διοίκηση να φοράει και την επόμενη χρονιά τη φανέλα του Α.Ο. Ένωση Ιλίου και να βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα να πετύχει τους στόχους της τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!»